ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Σκηνοθέτης/Συγγραφέας/Ηθοποιός

Ο Χριστόφορος Αντωνιάδης είναι performer, σκηνοθέτης και συγγραφέας (έχει γράψει 14 θεατρικά έργα εκ των οποίων έχουν παρουσιαστεί τα 11). Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με βιογραφίες (Alexandros Iolas, Andy Warhol, Mozart κ.α ) παρουσιάζοντας τες στη θεατρική σκηνή αλλά κυρίως σε αντισυμβατικούς χώρους, μη θεατρικούς, όπως σε μουσεία, εγκαταλελειμμένα κτίρια, υπόγεια γκαράζ, αρχαιολογικούς χώρους, μοναστήρια κ.α. Η πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα, το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ ‘IOLAS WONDERLAND’ που σκηνοθέτησε, έγραψε και πρωταγωνιστεί, επιλέχθηκε και προβλήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2021. Αυτήν την περίοδο εκτίθεται στο Momus-Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης , στο πλαίσιο της έκθεσης INSPIRE PROJECT 2023 ,το έργο του «The Child» (μια βίντεο εγκατάσταση που έχει δημιουργήσει).

Θεατρικό Εργαστήρι: Let's Experiment Διδάσκει ο Χριστόφορος Αντωνιάδης

Μαθήματα Θεάτρου για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του θεάτρου και της υποκριτικής τέχνης μέσα από τον πειραματισμό και την απελευθέρωση της φαντασίας. Ένα ταξίδι στον κόσμο της τέχνης, με ασκήσεις που αναπτύσσουν τον αυθορμητισμό , την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα, ο απώτερος σκοπός μας, η επαφή των συμμετεχόντων με τον ίδιο τους τον εαυτό τους , η εξερεύνηση των προσωπικών τους ‘υλικών’ αλλά και η σύνδεση τους με τους άλλους. Το Πειραματικό θέατρο δεν έχει πλαίσιο, κανόνες και ‘πρέπει’, σπάει τα θεατρικά δεδομένα, αποδομεί τα κλισέ, ζει και αναπνέει μέσα στην απόλυτη ελευθερία αγνοώντας την οποιαδήποτε λογοκρισία και κριτική. Οι συμμετέχοντες, θα πειραματιστούν μελετώντας θεατρικά και μη θεατρικά κείμενα (ποίηση, δοκίμια κ.α), θα ‘συνομιλήσουν’ και με άλλες μορφές τέχνης, όπως ζωγραφική, χορός, γλυπτική, κινηματογράφος ανακαλύπτοντας πως αυτές μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση αλλά και να ενταχθούν σε μια performance. Στο τέλος του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί μια ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ (avant-garde) PERFORMANCE όπου οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό.

Τρέχοντα και Προσεχή τμήματα

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Αντωνιάδης Χριστόφορος – Θεατρικό Εργαστήρι (10 εβδομάδες) – Φθινόπωρο 2023
Κάθε Τρίτη στις 7μμ-10μμ, 10 Οκτ-19 Δεκεμβρίου

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Αντωνιάδης Χριστόφορος – Θεατρικό Εργαστήρι (10 εβδομάδες) – Χειμώνας 2024
Κάθε Τρίτη στις 7μμ-10μμ, 9 Ιαν-19 Μαρ

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Αντωνιάδης Χριστόφορος – Θεατρικό Εργαστήρι (10 εβδομάδες) – Ανοιξη 2024
Κάθε Τρίτη στις 7μμ-10μμ, 2 Απρ – 18 Ιουν

 

O RINOKEROS Art Studio προσφέρει τόσο μαθήματα ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο studio όσο και ONLINE. Διαβάστε τις πληροφορίες που εξηγούν τι ισχύει για κάθε μάθημα 

ΤΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ συναντώνται για περίοδο 10 εβδομάδων (1 τρίμηνο), 1 φορά  την εβδομάδα.

ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ προσφέρονται σε δύο μέρη των 5 εβδομάδων, 1 φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να εγγραφείτε είτε για το Μέρος Α είτε για το Μέρος Β ανεξάρτητα (5 εβδομάδες το καθένα) ή να εγγραφείτε άμεσα και στα δύο για ολόκληρη την περίοδο των 10 εβδομάδων. Μπορείτε να συμμετάσχετε στο Μέρος Β χωρίς να πάρετε το Μέρος Α.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ μόνο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ 

165 EUR για 10 εβδομάδες (1 τρίμηνο).
Σε τρεις δόσεις των 55 ευρώ/μήνα

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον κόσμο του θεάτρου ανεξαρτήτως προηγούμενης θεατρικής εμπειρίας.