Η Yπόσχεσή μας για Oικοδόμηση μιας Πολύπλευρης Kοινότητας

Προωθούμε ενεργά την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ των μελών μας. Δέσμευση μας να φέρνουμε πιο κοντά Τέχνη και Επιστήμη πάντα σε ένα πλαίσιο Δημιουργίας, Ανοιχτότητας, Καινοτομίας.

Διοργανώστε την Εκδήλωση σας

Σας προσφέρουμε την υποδομή μας και τον εξοπλισμό μας για να οργανώσετε τις εκδηλώσεις σας. Διαθέτουμε τρεις διαφορετικούς χώρους να πραγματοποιήσετε  θεατρικές πρόβες, εκθέσεις, φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις, Hackathons, Music Lives κα. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις όπου συμμετέχουν ως και 150 άτομα

Οι αίθουσες μας είναι:  Ρίνο (30 m2), Κέρος (110 m2), Ρινόκερος (140 m2). Όλοι οι χώροι περιλαμβάνουν χρήση του μπαλκονιού μας (40 τετραγωνικών) και όλων των υπολοίπων υποδομών μας.

Μπορούμε να σας παρέχουμε κατόπιν ζήτησης οποιονδήποτε άλλο εξοπλισμό ή εγκατάσταση χρειαστείτε για την εκδήλωση σας.

Χορηγική (Δωρεάν) Φιλοξενία

Αν η ατομική καλλιτεχνική δημιουργία σας, η θεατρική ομάδα σας, ή οποιοδήποτε άλλο γεγονός, ομιλία, παρουσίαση έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κοινότητα του ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ μπορούμε να την φιλοξενήσουμε δωρεάν χωρίς απολύτως κανένα κόστος για εσάς. Επικοινωνήστε να μας πείτε το αίτημα σας.

Πρόταση για μάθημα ή Σεμινάριο

Αν έχετε κάποια προταση για κάποιο μάθημα τρίμηνης διάρκειας, ή απλά ένα σύντομο σεμινάριο (λίγων ωρών ή ημερών) στείλτε μας μήνυμα όπου θα αναλύσετε το περιεχόμενο, την γνώση και εμπειρία σας στο συγκεκριμένο θέμα και κυρίως ποια θα είναι η επίδραση και η αξία του για τα μέλη του ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ. Θα μελετήσουμε προσεκτικά την πρόταση σας και θα επικοινωνήσουμε.

Παραγωγές

Επιθυμούμε να στηρίζουμε το έργο νέων δημιουργών, να ενθάρρύνουμε τη συνεργασία, την κινητικότητα και την εξωστρέφεια ατόμων-καλλιτεχνών αλλά και ομάδων. Σημαντικά στοιχεία που αναζητούμε είναι η αυθεντική και εξωστρεφής δημιουργικότητα, η συγκροτημένη καινοτομία, και η προώθηση της ανοιχτότητας και συμπερίληψης. Επίσης στοχεύουμε να στηρίζουμε ολοκληρωμένες δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα που διευρύνουν την επαφή των ανθρώπων με επιστημονικές ιδέες και καλλιτεχνικά τεχνουργήματα υψηλής ποιότητας με αξία. Επικοινωνήστε να μας εξηγήσετε την ιδέα σας. Μπορούμε να την κάνουμε πραγματικότητα!
rino (1)

Συναντήσεις & Σεμινάρια