Δημήτρης Τσιφτόπουλος Podcast Editor / Audio Engineer

TsiftDimi

O Δημήτρης Τσιφτόπουλος είναι ένας ηχολήπτης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, Ελλάδα. Έχει εργαστεί στη μουσική βιομηχανία για 10 χρόνια και επαγγελματικά ως ηχολήπτης, ηχολήπτης front of house, και στο μίξινγκ και mastering τα τελευταία 4 χρόνια.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ YOUTUBE CHANNELS / PODCASTS ΗΧΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ στα σύγχρονα μέσα

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στην επέξεργασία και μίξη ηχου με έμφαση σε μοντέρνες τεχνικές επεξεργασίας και σε μοντέρνα μέσα και Κοινωνικά Δίκτυα όπως π.χ. YouTube, Spotify, Podcasts. Για την επεξεργασία και μίξη του ήχου Θα εξερευνήσουμε πως η χρήση του compressor , reverb , delay,   saturation etc μπορει να αλλαξει μαζικά ενα τράγουδι η γενικά ενα φάσμα ήχου. Χρήση Reaper, Wwise και Cubase για επέξεργασία podcast, sound design και μουσικής. Έμφαση θα δοθεί σε προγράμματα επεξεργασίας ήχου αλλά και παραγωγής και επεξεργασίας βίντεο, θα οποία είναι δωρεάν!  Εκτός από τις τεχνικές επεξεργασίας ήχου, συμπληρωματικά θα μάθετε πώς να ρυθμίζετε έναν Λογαριασμό Google και να χρησιμοποιείτε εύκολα τη διεπαφή του YouTube. Θα μάθετε πώς να ρυθμίζετε το κανάλι τους ώστε να ταιριάζει καλύτερα στο κοινό σας. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε διασκεδαστικά τρέιλερ καναλιού με μουσική, εφέ και άλλες δυνατότητες. Επιπλέον θα μάθετε πώς να επεξεργάζεστε επαγγελματικά ακατέργαστα βίντεο και να προσθέσετε υπότιτλους και να να κάνετε -τεχνικά- μια επιτυχημένη μεταγλώττιση. Επίσης πρακτικές γνώσεις ώστε να είστε σε θέση να μάθετε πώς να ανεβάζετε και να διαχειρίζεστε τα βίντεό τους χρησιμοποιώντας τον διαχειριστή βίντεο YouTube. Τέλος μάθετε πώς λειτουργεί η αγορά του YouTube και πώς να τη χρησιμοποιήσετε για το οικονομικό σας όφελός.

Προσεχή Σεμινάρια

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ: Δημήτρης Τσιφτόπουλος – Φθινόπωρο 2023

Σάββατο 18 Νοε, 4-8μμ
Κυριακή 19 Νοε, 4-8μμ 

ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 

O RINOKEROS Art Studio προσφέρει σεμινάρια & μαθήματα τόσο ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Studio όσο και ONLINE. Τι ισχύει συγκεκριμένα, θα πρέπει να διαβάζεται στην ιστοσελίδα/πληροφορίες του κάθε σεμιναρίου-μαθήματος.
 
ΤΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ συναντώνται για περίοδο 10 εβδομάδων (1 τρίμηνο), 1 φορά  την εβδομάδα, συνήθως για 2 ή 3 ώρες.
 
ΤΑ ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ προσφέρονται σε δύο μέρη των 5 εβδομάδων, 1 φορά την εβδομάδα. Μπορείτε να εγγραφείτε είτε για το Μέρος Α είτε για το Μέρος Β ανεξάρτητα (5 εβδομάδες το καθένα) ή να εγγραφείτε άμεσα και στα δύο για ολόκληρη την περίοδο των 10 εβδομάδων. Τέλος, μπορείτε να συμμετάσχετε στο Μέρος Β χωρίς να πάρετε το Μέρος Α.
 
ΤΑ MIKTA ΜΑΘΗΜΑΤΑ είναι μαθήματα που προσφέρονται κατά κύριο λόγο ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, όμως έχει τη δυνατότητα κάποιος να τα παρακολουθήσει ορισμένες φορές και ONLINE με το καινοτόμο σύστημα του Space2Create μέσω Zoom.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 μέρες, 8 ώρες

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ 

ΜΕΙΚΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ

ΔΙΔΑΚΤΡΑ 

70 EUR 

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Απευθύνεται σε:

  • Αυτ@ που θέλει να δημιουργήσει και να αναπτύξει γρήγορα και αποτελεσματικά ένα επαγγελματικό κανάλι YouTube/PodCast.
  • Αυτ@ θέλει να χτίσει μια διαδικτυακή προσωπικότητα με χρήσ ήχου και βίντεο με επαγγελματικό τρόπο.