Αποκτήστε μια έγκυρη και επίσημη επαγγελματική διεύθυνση με διαχείριση αλληλογραφίας. Χρησιμοποιήστε την στις κάρτες σας, για προβολή στον δικτυακό σας τόπο, στους καταλόγους της Google.

Πως δημιουργείτε και ενοικίαζετε “Φορολογική Έδρα” στο Space2Create:

ΒΗΜΑ 1: Αγοράστε την υπηρεσία “Φορολογική Εδρα” για το χρονικό διάστημα που σας ταιριάζει.
Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζικό έμβασμα, με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας με χρήση PAYPAL, πάντα με απόλυτη ασφάλεια, απευθείας από τον ιστότοπό μας.

ΒΗΜΑ 2: Υποβολή στοιχείων για το μισθωτήριο συμβόλαιο
Μόλις κάνετε την αγορά θα λάβετε μία φόρμα που θα συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας, τα στοιχεία για το μισθωτήριο συμβόλαιο, καθώς και τα στοιχεία για την έκδοση του τιμολογίου.

ΒΗΜΑ 3: Σας στέλνουμε το μισθωτήριο συμβόλαιό από το Taxisnet
Μόλις λάβουμε τα στοιχεία σας, θα σας αποστείλουμε στο email σας ηλεκτρονικά το επίσημο μισθωτήριο συμβόλαιό σας υπογεγραμμένο και σφραγισμένο, όπως και την επίσημη βεβαίωση από το TaxisNet.

ΒΗΜΑ 4: (προαιρετικό): Προσθέστε Υπηρεσίες (MySpace, MyDesk, MyRoom)
Με την υπηρεσία “Φορολογική Έδρα” αποκτάτει επίσημο μισθωτήριο συμβόλαιο και επαγγελματική διεύθυνση που μπορείτε να δηλώσετε στο Taxisnet. Επιπλέον εμείς φροντίζουμε την αλληλογραφία σας. Αν θέλετε να επικέπτεστε τον χώρο μας για εργασία, τις επαγγελματικές σας συναντήσεις, θα πρέπει να προσθέσετε μία υπηρεσία που θα σας δώσει χώρο και πρόσβαση για όποιο χρονικό διάστημα εσείς επιθυμείτε.